Skip to content
4. konferenca – Trendi in izzivi v živilstu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju
  • VABILO NA KONFERENCO
  • KLJUČNE INFORMACIJE
    • PLENARNI PREDAVATELJI
    • RAZPORED PREDSTAVITEV
    • POMEMBNI DATUMI
    • NAVODILA AVTORJEM
    • KOTIZACIJA
    • PRIJAVA UDELEŽENCA
    • POKROVITELJ/PODPORNIK KONFERENCE
  • ARHIV
    • 4. mednarodna strokovna konferenca 2017
    • Povzetek 4. mednarodne strokovne konference
  • Slovenščina
  • English
4. konferenca – Trendi in izzivi v živilstu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju

NAVODILA AVTORJEM

NAVODILO ZA PRIPRAVO REFERATA

(kliknite na sliko za prenos navodil)

UPORABNIKI MOBILNIH NAPRAV LAHKO NAVODILA PREBERETE NA TEJ POVEZAVI

NAVODILO ZA PRIPRAVO POVZETKA

(kliknite na sliko za prikaz celotnega navodila)

NAVODILA ZA PREDSTAVITEV REFERATA IN PLAKATA

Proudly powered by WordPress | Theme: Sydney by aThemes.