23. - 24. oktober 2019

Vabimo vas na 5. mednarodno strokovno konferenco v prostorih Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana, Ižanska cesta 10, Ljubljana, Slovenija.Vabimo vas na že tradicionalno mednarodno strokovno konferenco Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju, ki jo letos posvečamo osrednji temi – Uživam tradicijo, s katero želimo izpostaviti pomen povezave med dediščino – sodobnostjo – prihodnostjo.Konferenca poteka v okviru treh glavnih sekcij:

1. ŽIVILSTVO IN PREHRANA

2. GOSTINSTVO IN TURIZEM

3. IZOBRAŽEVANJE IN USPOSABLJANJE

Vabimo, da se nam na konferenci pridružite s pripravljenimi strokovnimi referati ali le kot udeleženci. Posebno podsekcijo in s tem možnost za sodelovanje z referati na področjih živilstva, prehrane, gostinstva, turizma, izobraževanja in usposabljanja namenjamo tudi študentom višjih in visokih strokovnih šol ter fakultet.

Referati so lahko v okviru vseh sekcijah vezani na različne tematske sklope, in sicer od pridelave, predelave, uporabe lokalnih živil, različnih tehnoloških postopkov, kakovosti, primerov dobrih praks, predstavitve projektov, trajnostnega razvoja in varovanja okolja, podjetništva, trženja, poučevanja, partnerstva med izobraževanjem in gospodarstvom, zgodbe v gostinstvu, turizmu …).

Udeležba na konferenci je za vse udeležence brezplačna.

Dodatne informacije prejmete na e-naslovu: konferenca@bic-lj.si ozitoma po telefonu +386/1 28 07 603.

Vabljeni k udeležbi.

Konferenca poteka v okviru projekta Uživam tradicijo (program sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Hrvaška).

POMEMBNI DATUMI:

  • Prijava in oddaja naslova referata: 20. 8. 2019
  • Oddaja referata: 9. 9. 2019 – na e-naslov: konferenca@bic-lj.si
  • Obvestilo o ustreznosti referata oz. morebitnih dopolnitvah: 25. 9. 2019

 

Logotip_Slovenia_ERG_awarded_2021_modra_različica

 

Projekt poteka v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Hrvaška 2014 – 2020 in je sofinanciran s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj. Skupna finančna vsota projekta je 1.593.700,00 €

LOKACIJA

Biotehniški izobraževalni center Ljubljana, Ižanska cesta 10, 1000 Ljubljana, Slovenija
01/2807 600