Skip to content
5. konferenca – Trendi in izzivi v živilstu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju
  • RAZPORED PREDSTAVITEV
  • KLJUČNE INFORMACIJE
    • PLENARNI PREDAVATELJI
    • PRIJAVA UDELEŽBE BREZ REFERATA
    • POMEMBNI DATUMI
    • NAVODILA AVTORJEM
    • NASTANITEV
  • ARHIV
    • Povzetek 4. mednarodne strokovne konference
    • Povzetek 3. mednarodne strokovne konference
    • Povzetek 2. mednarodne strokovne konference
    • Povzetek 1. mednarodne strokovne konference
  • Slovenščina
  • English
5. konferenca – Trendi in izzivi v živilstu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju
  • RAZPORED PREDSTAVITEV
  • KLJUČNE INFORMACIJE
    • PLENARNI PREDAVATELJI
    • PRIJAVA UDELEŽBE BREZ REFERATA
    • POMEMBNI DATUMI
    • NAVODILA AVTORJEM
    • NASTANITEV
  • ARHIV
    • Povzetek 4. mednarodne strokovne konference
    • Povzetek 3. mednarodne strokovne konference
    • Povzetek 2. mednarodne strokovne konference
    • Povzetek 1. mednarodne strokovne konference
  • Slovenščina
  • English
5. konferenca – Trendi in izzivi v živilstu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju

NAVODILA AVTORJEM

Navodilo in predloga za pripravo referata

Navodilo in predloga za pripravo referata (kliknite za prenos navodil in predloge)

© 2022 5. konferenca - Trendi in izzivi v živilstu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju. Proudly powered by Sydney
Dostopnost
prekliči dostopnost
Zagotavlja: sogo logo